Hawle Avusturya Grubu’ndan Duyuru

Erharddeal

Hawle Avusturya Grubu, aşağıdaki şirketleri içeren Erhard Grubunun satın alındığını duyurmaktan gurur duyar:

➡ Heidenheim/Almanya'da bulunan Erhard GmbH & Co. KG
➡ Heidenheim/Almanya'da bulunan TALIS Services GmbH
➡ Świętochłowice/Polonya'da bulunan TALIS Polska Sp. z.o.o.
➡ Çin’de bulunan TALIS-Erhard (Shanghai) Trading Co., Ltd.

Bu satın alma, Hawle'ın büyüme stratejisinin bir parçasıdır ve her zaman müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine odaklanarak pazardaki varlığımızı geliştirmemize, ürün portföyümüzü genişletmemize ve rekabet gücümüzü artırmamıza destek olacaktır.

150 yıllık geçmişiyle Erhard markası, teknik açıdan yüksek kaliteli ürün portföyü, istikrar ve uzun süreli müşteri ilişkileri anlamına gelir. Erhard Grubunun deneyimli ekibini Hawle Avusturya Grubunda ağırlamaktan heyecan duyuyoruz ve uzun vadeli başarı öyküsünü dünya çapında lider Hawle kalitesi, ürünleri ve hizmetleriyle sürdüreceğimize inanıyoruz.

Öz-kan Makina Ifat Eurasia 2023'e katıldı. 27 – 29 Nisan tarihleri ​​arasında harika standımızda çok sayıda ziyaretçiyi ağırladık. Fuarın en çok ilgi gören firmalarından biri her zamanki gibi Öz-kan oldu. İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'ndeki standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.

Dünyanın lider çevre teknolojileri fuarı IFAT, 30 Mayıs - 3 Haziran 2022 tarihleri arasında Messe München fuar alanında düzenlendi.

Almanya Münih'te düzenlenen, "Su, Kanalizasyon, Atık ve Hammadde Yönetimi" alınında dünyanın önde gelen fuarı olan IFAT 2022'de, ÖZKAN olarak sergilediğimiz kelebek vana, iğne vana, vantuz ve çekvalfer ile tüm dünyadan gelen ziyaretçiler ile buluştuk.

Covid-19 nedeniyle 2020 yılında düzenlenemeyen IFAT fuarı, dört yıl sonra yeniden kapılarını açtı ve beş gün boyunca 119,000 kişi tarafından ziyaret edildi.

Standımızda bizi ziyaret eden herkese teşekkürlerimizi sunarız.

ÖZKAN’ın yeni üretim tesisi Project Pearl, hali hazırda operasyonlarına devam eden İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızın yanına inşa edildi.

Üretim tesislerimizi 7.000 m² büyüten olan bu yeni alan aynı zamanda ÖZKAN’ın üretim kapasitesini önemli ölçüde arttırdı.

Kurulan yeni makine parkuru ile, Project Pearl 2021 yılında üretime başladı.

Yeni fabrikamızın görkemli açılışı 24 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Aşağıdaki videodan projenin detaylarını inceleyebilirsiniz:

Avrasya’nın Lider Çevre Teknolojileri Fuarı, IFAT Eurasia, bu yıl 21-23 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Standımızda, ÖZKAN kelebek vanalar, iğne vanalar, çekvalfler ve vantuzlarımızın dışında Hawle bağlantı parçaları ve Nova Siria tamir kelepçeleri de sergileme fırsatı bulduk.

Standımızı ziyaret eden herkese ayırdıkları zaman için ve ayrıca, ürün ve hizmetlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Sunmuş oldukları bu değerli platform ve sonsuz desteklerinden dolayı fuar organizatörü MMI Eurasia Fuarcılık firmasına, stand tasarımımızı eksiksiz yerine getiren Kerasus Mimarlık firmasına ve üç gün boyunca ziyaretçilerimize sundukları lezzetli ikramları için Hardal Catering firmasına da ayrıca teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

2023’te görüşmek üzere!

ÖZKAN Makina, 1983 yılında İzmir'de konik vana ve buhar vanası imalatı ile faaliyete başlayıp, daha sonraki yıllarda ana üretim hattını kelebek vana olarak değiştirmiştir. Bugün, kelebek vanalar başta olmak üzere; iğne vanalar, çekvalfler, vantuzlar ve demontaj parçalarını üretmektedir. Kurulduğundan bugüne "kalite" temel ilkesiyle hizmet vermektedir.

İletişim
10032 Sokak, No:27, Atatürk O.S.B. 35620 Çiğli / İzmir, TR
+90 232 328 0600
+90 232 328 0609
[email protected]
Teklif Al
© 2022 ÖZKAN. Her Hakkı Saklıdır.
crossmenuchevron-downarrow-left